UITGELICHT: 'Idrissi twijfelt over #TeamMarokko na belletje van de KNVB'

marokko
0
23 nov '18
Hoogstonwaarschijnlijk maar toch het melden waard, in de Marokkaanse media wordt sinds gisteravond gesproken over een mogelijke ommezwaai van de linksbuiten van AZ Alkmaar.

Als we het Marokkaanse dagblad Al Ahdath Al Maghribia mogen geloven dan blijft de definitieve selectie van Oussama Idrissi voorlopig niets meer dan een korte kennismaking. Het medium meldt namelijk dat de twijfel heeft toegeslagen bij de voormalig Jong Oranje-international, een recente benadering van de KNVB zou hier aan ten grondslag liggen. Aangezien het tot op heden nog niet gelukt is om Idrissi speelgerechtigd te krijgen voor #TeamMarokko (de interlandswitch die door de FIFA bekrachtigd moet worden), maakt het dat zijn uitverkiezing door Hervé Renard nog geen bindend karakter heeft. Dat was dan ook de reden dat hij niet binnen de lijnen gebracht kon worden de afgelopen interlandperiode.

Het jeugdproduct van Feyenoord kreeg van de KNVB het beeld geschetst dat hij op den duur in aanmerking kan komen voor een oproep voor het grote Oranje. Hierdoor zou hij in de verleiding zijn geraakt om niet mee te werken aan het proces wat de interlandswitch in gang zet. In tegenstelling tot dit uitzonderlijke bericht wist de Marokkaanse sportzender Arryadia, vlak na de oefeninterland tegen Tunesië, te melden dat de speler in kwestie definitief heeft gekozen voor het Marokkaanse elftal. 

Photocredit: FRMF.ma 

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
oussama idrissi
knvb
oranje
teammarokko
frmf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?