Casablanca: De buschauffeur met de paraplu is ontslagen door M'dina Bus (video)

buitenland
1
23 nov 20:31
Op een video was te zien hoe een buschauffeur de bus bestuurd met 1 hand en in zijn andere hand een paraplu beet heeft tegen de inkomende regen.
Na het verspreiden op internet van een video waarop een buschauffeur in Casablanca te zien is, terwijl hij een paraplu bij de hand hield, besloot het management van vervoersbedrijf M'dina Bus de chauffeur te ontslaan. De buschauffeur geeft aan onterecht ontslagen te zijn.

In een uitgegeven verklaring reageert M'dina Bus hierop. Zij geven te kennen dat de video gefilmd werd met de mobiele telefoon van de buschauffeur. Hij kreeg hierbij hulp van een passagier, die de videobeelden maakte. Volgens het vervoersbedrijf toont dit aan dat de buschauffeur bewust het bedrijf wilde schaden.

Dit incident was het onderwerp van een onderzoek waarbij de interne bewakingsvideo's van de bus werden bekeken en de verschillende belanghebbenden werden gehoord.

In tegenstelling tot zijn verklaringen, werd het besluit om de bestuurder te ontslaan gemotiveerd door het "in gevaar brengen van de passagiers" na zijn onverantwoordelijke gedrag (het rijden met één hand), dit naast zijn antecedenten. De bestuurder heeft al verschillende ongevallen veroorzaakt en diverse waarschuwingen gekregen, aldus de verklaring.YouTube link


© Redactie 2018
marokko
casablanca
buschauffeur
paraplu
ontslagen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
golaso
de graafschap
uefa
champions league
nabilb
caf
marine
noussair mazraoui
kroongetuige
moord
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam