L'Avenir: 'Club Brugge met de beste papieren voor komst Dirar'

marokko
0
23 nov '18
Gaat Nabil Dirar zich herenigen met zijn voormalige werkgever en teamgenoot worden van collega-international Sofyan Amrabat?

Als we het Franse medium L'Avenir mogen geloven dan heeft Club Brugge momenteel het meeste kans om Nabil Dirar definitief in te lijven. Laatstgenoemde speler raakte onder zijn voormalige coach Philip Cocu volledig op een zijspoor, de inmiddels ontslagen Nederlander wenste geen gebruik meer te maken van de diensten van Dirar en zette hem zodoende voor onbepaalde tijd buiten de selectie. Onder zijn opvolger Erwin Koeman is er vrij weinig veranderd aan die situatie (geldt overigens ook voor Aatif Chahechouhe en Volkan Demirel), nog steeds komt de aanvaller annex verdediger niet voor in de plannen voor het eerste elftal van 'de Gele Kanaries'. 

Interesse genoeg voor Dirar, voornamelijk uit de Jupiler Pro League
Club Brugge is overigens niet de gegadigde die een directe versterking ziet in de inmiddels 32-jarige Dirar. Ook AS Monaco, RSC Anderlecht, KRC Genk én AA Gent wensen de in Casablana geboren kracht over te nemen van Fenerbahce. Bij zijn huidige werkgever ligt hij overigens nog tot medio 2020 vast. 

Photocredit: FIFA.com

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
nabil dirar
fenerbahce
jupiler pro league
club brugge
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?