Taoussi en ES Sétif in goed overleg uit elkaar: 'Wens ze succes toe'

marokko
22
23 nov '18
De 1-0 nederlaag tegen middenmoter MO Bejaia was de spreekwoordelijke druppel die de emmer deed overlopen, Rachid Taoussi kan zodoende op zoek naar een nieuwe werkgever.

Het wil nog niet echt vlotten voor Rachid Taoussi in de Algerijnse competitie, na een kortstondig dienstverband bij CR Belouizdad is hij óók nu weer trainer af. De man die onder de andere de Afrika Cup U20 won (seizoen 1996/1997) met de lichting Marokkaans-internationals uit die leeftijdsklasse, bereikte vandaag met ES Sétif een akkoord wat tot de voortijdige ontbinding van zijn dienstverband leidde. Na afgelopen zomer te zijn ingestapt positioneerde Taoussi zich tot vandaag als vijfde in de Algerijnse Ligue Professionelle 1, te laag dus volgens zijn werkgever. 

Via de Algerijnse media kondigde hij het afscheid als volgt aan: ''In goed overleg hebben we besloten uit elkaar te gaan. Wens de club veel succes toe in dit verdere traject, daarnaast gaat mijn dank in het bijzonder uit naar de mensen die me gesteund hebben hier.'' Behalve de twee hierboven genoemde formaties had de voormalig bondscoach van #TeamMarokko onder andere ook MAS Fès, RS Berkane, Raja Casablanca en het Emiratische Al Ain onder zijn hoede. 

Photocredit: CAFOnline.com

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
rachid taoussi
es setif
ligue 1
algerije
contractontbinding
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?