Hespress: 'Al Ahly bereidt bod voor, willen Renard losweken bij Marokko'

marokko
1
25 nov '18
Al Ahly is na het ontslaan van de vorige oefenmeester, de Franse Patrice Carteron, naarstig opzoek naar een nieuwe hoofdcoach.

Als hekkensluiter in de Egyptische Premier League doet men er momenteel alles aan om een geschikte coach aan te trekken. Volgens het doorgaans goed ingevoerde Hespress zou de clubleiding van Al Ahly een riant salaris willen aanbieden aan Renard. Waar hij nu bij de Marokkaanse bond ruim €80.000 per maand opstrijkt, wil de regerend landskampioen hem een contract met minimaal $120.000 per maand voorschotelen. Hetzelfde medium meldt bovendien dat de Fransman als absolute topkandidaat wordt gezien, verder zouden er nog 3 niet nader genoemde gegadigden zijn. 

Bij de Marokkaanse bond ligt de tweevoudig Afrika Cup-winnaar nog tot medio 2022 vast, het is dan ook de vraag of Faouzi Lekjaa en co. mee willen werken aan een vroegtijdig vertrek. Eerder al liet man openlijk weten geen enkele reden te zien om te breken met de voormalige coach van onder andere LOSC Lille en Ivoorkust. 

Photocredit: beIN Sports MENA

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hervé renard
hespress
al ahly
premier league
frmf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi