Oefeninterlands: Algerije voorzien, clash met #TeamMarokko van de baan

marokko
4
26 nov '18
Anders dan het Marokkaanse medium Le360.ma ons deed vermoeden, kiest Algerije voor een andere sparringpartner tijdens de eerstvolgende interlandperiode.

Een weerzien met de Algerijnen zit er voorlopig niet in voor #TeamMarokko. Gisteren deed de Algerijnse voetbalbond FAF namelijk via de officiële kanalen uit de doeken een akkoord te hebben bereikt met de Tunesische voetbalbond. Deze twee landen treffen elkaar dus op de enkele vrije FIFA datum (naast de laatste speelronde van de Afrika Cup-kwalificatie) in maart. Zoals gezegd kwam men onlangs in de Marokkaanse media met het gerucht dat 'Les Fennecs' zich zouden willen meten met het keurkorps van bondscoach Hervé Renard. Dat bericht kan dus na het bereikte akkoord tussen de twee landen, de prullenmand in. 

De laatste keer dat Algerije het Marokkaanse elftal trof dateert van 4 juni 2011. In het Grand Stade de Marrakech verzekerden de Leeuwen van de Atlas, toen geleid door Eric Gerets, zich van een startbewijs voor de Afrika Cup van 2012 (red. 4-0 zege). 

Photocredit: FAF.dz

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
algerije
faf
frmf
oefeninterlands
derby
tunesië
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi