Labyad over belangrijk CL-affiche: 'Zou fantastisch voor mij zijn'

marokko
0
26 nov '18
Na zijn klasse goal tegen NAC Breda zou het zomaar zo kunnen zijn dat Zakaria Labyad óók tegen AEK Athene zijn belofte in gaat lossen.

Ajax heeft morgenavond genoeg aan een gelijkspel om te overwinteren in de UEFA Champions League. De Amsterdammers hebben zich, min of meer tegen de verwachtingen in, verrassend gemanifesteerd in het hoogste podium voor Europees clubvoetbal. De twee zeges en de remise op bezoek bij Bayern maken het dat ze de tweede plek innemen in Groep E. Door de blessure van Donny van de Beek (onduidelijk nog of hij in actie komt) en de afwezigheid van Hakim Ziyech, is de kans aanwezig dat Erik ten Hag Labyad opneemt in zijn strijdplan tegen de Grieken. Laatstgenoemde zou dan zijn eerste minuten in het miljardenbal kunnen gaan maken. 

''Maar natuurlijk hoop ik dat de blessure van Donny meevalt''
In gesprek met de Telegraaf zegt de 25-jarige international het volgende over dit mooie vooruitzicht: ''Dat zou voor mij fantastisch zijn. Maar natuurlijk hoop ik dat de blessure van Donny meevalt en hij erbij kan zijn. Ik slaap bij Europese wedstrijden altijd bij hem op de kamer en hij is een geweldige gozer. Ik gun hem het allerbeste.''

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
zakaria labyad
ajax
uefa
champions league
athene
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi