Mustapha Mansouri officieel ambassadeur van Marokko in Saoedi-Arabië

marokko
0
27 nov '18
De ambassadeur van Marokko in Riyad, Mustapha Mansouri, presenteerde zondag zijn geloofsbrieven aan koning Salman Ibn Abdelaziz al-Saud.

De presentatie van de geloofsbrieven vond plaats tijdens een bijeenkomst van de Saoedische heerser met verschillende nieuwe Afrikaanse, Arabische, Aziatische en Europese ambassadeurs die geaccrediteerd waren aan Saudi-Arabië. De geloofsbrieven zijn twee documenten van een buitenlands staatshoofd, die een ambassadeur na diens aanstelling aan de Koning aanbiedt.

In een verklaring aan het Marokkaanse persbureau MAP, zei Mansouri dat deze bijeenkomst een gelegenheid was om de groeten van Koning Mohammed VI over te brengen aan de dienaar van de twee heilige plaatsen van de Islam.

De Marokkaanse diplomaat gaf uiting aan zijn vastberadenheid om te werken aan de versterking van de betrekkingen tussen de twee Koninkrijken op alle gebieden in overeenstemming met de wil van de Koning om de banden van Marokko met broederlanden te verstevigen. Hij voegde daaraan toe dat de Saoedische Koning hem heeft opgedragen zijn groeten over te brengen aan Koning Mohammed VI.

© Redactie 2018
marokko
saoedi-arabië
ambassadeur
geloofsbrieven
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi