Prinses Lalla Hasnaa ontvangt eredoctoraat van de Japanse Ritsumeikan universiteit

marokko
0
27 nov '18
Zij ontving dit eredoctoraar voor haar inspanningen op het gebied van milieueducatie en duurzame ontwikkeling.

Prinses Lalla Hasnaa, voorzitter van de Mohammed VI-stichting voor de bescherming van het milieu, ontving vandaag het eredoctoraat van de Ritsumeikan Universiteit in Kyoto, Japan.

Tijdens een ceremonie op de Ritsumeikan-campus gaf prinses Lalla Hasnaa aan trots te zijn op het ontvangen van deze hoge academische onderscheiding, bericht het Marokkaanse persbureau MAP.

De voorzitter van de universiteit, Mikio Yoshida, onderstreepte bij deze gelegenheid dat de toekenning van deze titel de kroon op de "aanzienlijke inspanningen en de uitzonderlijke bijdrage van prinses Lalla Hasnaa op het gebied van milieueducatie en duurzame ontwikkeling" vormt.

Lalla Hasnaa is sterk toegewijd aan milieuzaken. Als voorzitter van de Mohammed VI-stichting voor de bescherming van het milieu heeft ze tal van educatieve programma's voor duurzame ontwikkeling gelanceerd, evenals programma's voor het behoud van de kustlijn, de ontwikkeling van duurzaam toerisme, het behoud van het luchtklimaat en de revalidatie van de historische tuinen van het Koninkrijk.

© Redactie 2018
marokko
lalla hasnaa
eredoctoraat
japan
milieueducatie
duurzameontwikkeling
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?