Transfer Talks: 'Newcastle United wil Lazaar uitlenen, Serie A-formatie meldt zich'

marokko
0
28 nov '18
Het kon ook niet anders, de speler in kwestie gaf onlangs nog te kennen dat coach Rafael Benitez al geruime tijd niet meer met hem praat.

Met het oog op de naderende winterse transferwindow lijkt het erop dat de wegen van Newcastle United en Achraf Lazaar zich wéér gaan scheiden. Het vooraanstaande Italiaanse medium La Gazzetta Dello Sport weet namelijk te melden dat de Premier League-formatie gaat meewerken aan het tijdelijk elders onderbrengen van de back. Het zou middenmoter Genoa CFC zijn die de Marokkaans-international wil inlijven, deze formatie zag eerder al een geschikte versterking in de bij Newcastle weggekwijnde vleugelaanvaller. 

Behalve een riant jaarsalaris hield de voormalig speler van Varese, US Palermo en Benevento Calcio weinig positiefs over aan zijn transfer naar de huidige nummer 13 in de Premier League. Sinds het moment dat zijn handtekening opdroogde in het St. James' Park (red. zomer van 2016) trad hij geen enkele keer op namens zijn werkgever in de Britse hoogste voetbalafdeling. Tot het moment dat een andere formatie zich aan hem waagt moet Lazaar zijn heil zoeken bij het beloftenelftal van 'The Magpies'.

Photocredit: Transfer Tavern

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
achraf lazaar
newcastle united
serie a
genoa cfc
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi