Tanger: 'Smile Morocco' biedt gratis operaties aan 160 kinderen met gezichtsmisvormingen

marokko
7
28 nov '18
'Smile Morocco' organiseert zijn vierde gratis missie in Tanger voor de correctie van gezichtsmisvormingen van meer dan 160 kinderen en jongvolwassenen.

De vereniging biedt, in samenwerking met de Unie van vastgoedontwikkelaars in Tanger en het ministerie van Volksgezondheid, medisch-chirurgische zorg en een gratis follow-up voor deze patiënten. De vereniging opereert in Marokko onder het erevoorzitterschap van prinses Lalla Mariam.

De geplande operaties zullen betrekking hebben op gezichtsmisvormingen zoals bijvoorbeeld een hazenlip. De vereniging roept in een uitgegeven verklaring de patiënten die hiervan willen profiteren op om zich te registreren in het Al Kortobi-ziekenhuis in Tanger op 30 november en 1 december 2018. De operaties zullen plaatsvinden van 30 november tot 8 december.

De operaties die aan kinderen en jongvolwassenen worden aangeboden, zullen worden uitgevoerd door een "vrijwillig medisch team bestaande uit lokaal en internationaal hooggekwalificeerde chirurgen, anesthesisten, kinderartsen, tandartsen, logopedisten, verpleegkundigen en psychologen".

'Smile Morocco' heeft al meer dan 11.000 chirurgische ingrepen in heel Marokko aangeboden, waarvan het merendeel door Marokkaans medisch personeel is uitgevoerd.

© Redactie 2018
marokko
tanger
operaties
kinderen
gezichtsmisvormingen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi