Marokko en België ondertekenen 21 conventies

economie
6
29 nov '18
De Belgische prinses Astrid is op dit moment in Marokko om een grote delegatie uit haar land te leiden.
Marokkaanse en Belgische marktdeelnemers hebben op woensdag (28 november) in Casablanca 21 conventies ondertekend om de samenwerking te bevorderen en het uitwisselingen en delen van ervaringen op verschillende gebieden te versterken.

Deze overeenkomsten en memoranda van overeenstemming hebben betrekking op de maritieme-, farmaceutische-, chemische-, financiële- en agrovoedingsindustrie, hernieuwbare energie, bouwnijverheid, bescherming van watervoorraden en opleidingssectoren.

Deze overeenkomsten zijn gericht op het verbeteren van diensten, het genereren van nieuwe zakelijke kansen en het implementeren van industriële ontwikkelingsprojecten in Marokko, bericht het Marokkaanse persbureau MAP.

De ondertekeningsceremonie werd gehouden ter gelegenheid van het bezoek van de Belgische prinses Astrid aan Marokko van 25 tot 30 november. Prinses Astrid leidt een sterke delegatie uit haar land, bestaande uit verschillende federale en regionale ministers en ongeveer 400 marktdeelnemers die meer dan 250 bedrijven vertegenwoordigen, als onderdeel van een Belgische economische missie naar Marokko.
© Redacie 2018
marokko
belgie
conventies
samenwerking
uitwisselingen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
iran
verenigde staten
syrië
saoedi-arabië
gibraltar
frankrijk
terrorisme
tunesië
jemen
rusland
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
rabat
afrika cup
moord
eredivisie
daesh
mohammed vi