Een eerbetoon aan Robert De Niro op het Internationaal Filmfestival in Marrakech (video)

lifestyle
5
2 dec '18
De festivalbezoekers van het Internationaal Filmfestival in Marrakchech (FIFM) hadden zaterdag het voorrecht om van heel dichtbij een grootheid uit de wereldcinema te ontmoeten.
Robert De Niro maakte een opmerkelijke aankomst op de rode loper van de 17e editie van het FIFM. Na vele selfies met fans, werd de ster op het festival bekroond met de 'Golden Star'. Een bekroning die hij ontving van de hand van zijn vriend en filmregisseur Martin Scorsese.

Met een legendarische carrière van 45 jaar en meer dan veertig films, was Robert de Niro de eerste persoonlijkheid die dit jaar werd bekroond tijdens het filmfestival. Het filmfestival opende op vrijdag 30 november.

"Ik ben hier eerder geweest. Het is echt een geweldige stad en ik ben blij dat ik hier terug ben", zei De Niro voor de camera. Hij vertelde ook dat hij zich vereerd voelt uitgenodigd te zijn op dit filmfestival, een filmfestival dat steeds belangrijker wordt.

Het is de derde keer dat De Niro in Marokko is. De eerste twee keer was het bezoek kort en hij is van plan dit keer wat langer te blijven.YouTube link

Videocredit: Lefr360
© Redactie 2018
marokko
marrakech
robertdeniro
filmfestival
eerbetoon
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
utrecht
malawi
afrika cup 2019
team marokko
schietpartij
argentinië
nieuw-zeeland
aanslagen
lionel messi
jong marokko
atlasleeuwen
casablanca
frmf
wk 2018
tanger
ajax
hervé renard
eredivisie
marrakech
mohammed vi
hakim ziyech
spanje
rabat
daesh