DGSN: Alle politiefunctionarissen ontvangen eindejaarsbonus

marokko
0
4 dec '18
De bonus is bedoeld om de gezins- en sociale situatie van mannen en vrouwen binnen het politiekorps te verbeteren.

El Hammouchi, hoofd van het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN), heeft aan alle politiefunctionarissen een eindejaarsbonus toegekend voor hun inspanningen ten dienste van de burgers. Er wordt daarbij geen onderscheid gemaakt tussen hun rang of de afdeling waartoe zij behoren. De begroting hiervoor is het resultaat van een rationaliseringsbeleid van de uitgaven gedurende drie jaar.

In een verklaring zegt DGSN dat de toekenning van deze bonus een erkenning is van het management voor de inspanningen die deze functionarissen leveren om de burgers te dienen. Het is ook een aanmoediging en een stimulans voor ambtenaren binnen de veiligheidsdiensten om zich te blijven ontwikkelen en uitdagingen aan te gaan. De verklaring voegde daaraan toe dat de bonus bedoeld is om de gezins- en sociale situatie van mannen en vrouwen binnen het politiekorps te verbeteren.

Het dagblad Al Ahdath Al Maghribia bericht dat deze bonus voortvloeit uit de wijze van bestuur die DGSN de afgelopen drie jaar heeft aangenomen. Een systeem dat de uitgaven heeft gestroomlijnd en de financiële achterstand heeft weggewerkt, inclusief die met betrekking tot transport en dienstreizen voor ambtenaren.

El Hammouchi heeft de afgelopen jaren flink huisgehouden binnen de veiligheidsdiensten. Hij heeft diverse afdelingen gemoderniseerd, maar schuwde ook het disciplinair straffen van ambtenaren niet.

© Redactie 2018
marokko
dgsn
eindejaarsbonus
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?