Transfer Talks: 'Scouts Valencia CF op de tribune voor uitblinker Mazraoui'

sport
0
4 dec '18
Tijdens de wedstrijd waar hij in extremis de winnende treffer maakte, SL Benfica-thuis (red. 1-0 winst, UEFA Champions League), werd Noussair Mazraoui vanaf de tribunes gevolgd door de La Liga-formatie.
Waar hij vorig jaar pas tegen het einde van het seizoen in actie mocht komen, is de back nu een onomstreden basiskracht in het keurkorps van trainer Erik ten Hag. De door Ajax opgeleide 'allrounder' heeft tot nu toe maar liefst 24 wedstrijden in de benen (alle competities), hierin was hij als rechtervleugelverdediger goed voor 2 doelpunten en 3 assists. Dit maakt het dan ook, met name vanwege zijn verrichtingen in de UEFA Champions League, dat er interesse begint aan te wakkeren. Het Spaanse Superdeporte weet te melden dat in ieder geval Valencia CF gecharmeerd is van de international. 

Het eerder genoemde medium schrijft dat de huidige nummer 14 in La Liga het liefst deze winterse transferperiode nog zaken doet met Ajax. De kans dat men het jeugdproduct dan al van de hand doet is klein, directeur spelersbeleid Marc Overmars liet eerder doorschemeren dat hij in ieder geval tot aan de zomer niemand laat vertrekken. De Amsterdammers willen met een volledig intacte selectie de knockoutfase van de UEFA Champions League ingaan. 

Photocredit: ANP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
noussair mazraoui
ajax
la liga
transfer talks
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
politie
palestina
moskee
duitsland
vn
vondeling
om
israel
iran
frankrijk
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso