Van Bommel hevelt jeugdproduct Ihattaren over naar A-selectie PSV

marokko
31
5 dec '18
Doorgekomen uit de jeugd kan het zo maar zo zijn dat Mohammed Ihattaren op nog maar 16-jarige leeftijd zijn debuut gaat maken in het eerste van de lijstaanvoerder.
Zojuist werd bekend dat trainer Mark van Bommel de middenvelder mee laat trainen met het eerste. Ihattaren geldt als een groot talent op de Herdgang, de multifunctionele aanvaller kon onlangs naar verluidt rekenen op concrete interesse van de kant van Chelsea. Schitteren deed hij dan onder andere ook in de UEFA Youth League, in dat nog lopende toernooi is de Oranje U19-middenvelder goed voor 1 doelpunt en 2 assists uit 4 groepswedstrijden.

Momenteel dus actief voor Oranje U19 doorliep Ihattaren hiervoor ook alle andere vertegenwoordigende jeugdelftallen van de KNVB. In het voorjaar van 2017 maakte hij onder bondscoach Peter van der Veen zijn eerste opwachting namens Oranje U15. Bij zijn opleider PSV werd hij afgelopen zomer beloond voor zijn uitzonderlijke prestaties in de jeugdopleiding, toenmalig technisch directeur Marcel Brands legde hem voor 3 seizoenen vast. 

Photocredit: PSV (YouTube)
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
mohammed ihattaren
psv
mark van bommel
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi