Van Bommel hevelt jeugdproduct Ihattaren over naar A-selectie PSV

sport
31
5 dec '18
Doorgekomen uit de jeugd kan het zo maar zo zijn dat Mohammed Ihattaren op nog maar 16-jarige leeftijd zijn debuut gaat maken in het eerste van de lijstaanvoerder.
Zojuist werd bekend dat trainer Mark van Bommel de middenvelder mee laat trainen met het eerste. Ihattaren geldt als een groot talent op de Herdgang, de multifunctionele aanvaller kon onlangs naar verluidt rekenen op concrete interesse van de kant van Chelsea. Schitteren deed hij dan onder andere ook in de UEFA Youth League, in dat nog lopende toernooi is de Oranje U19-middenvelder goed voor 1 doelpunt en 2 assists uit 4 groepswedstrijden.

Momenteel dus actief voor Oranje U19 doorliep Ihattaren hiervoor ook alle andere vertegenwoordigende jeugdelftallen van de KNVB. In het voorjaar van 2017 maakte hij onder bondscoach Peter van der Veen zijn eerste opwachting namens Oranje U15. Bij zijn opleider PSV werd hij afgelopen zomer beloond voor zijn uitzonderlijke prestaties in de jeugdopleiding, toenmalig technisch directeur Marcel Brands legde hem voor 3 seizoenen vast. 

Photocredit: PSV (YouTube)
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
mohammed ihattaren
psv
mark van bommel
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
golaso
veronica inside
champions league
europa
boeing
super league
rotterdam
trump
denk
ram
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten