Liquidatie café La Crème: Nieuw uitstel van de hoorzitting

marokko
0
5 dec '18
De hoorzitting van de verdachten van de liquidatie in Marrakech werd opnieuw uitgesteld.

De strafkamer bij het Hof van Beroep in Marrakech besloot op dinsdag 4 december om de hoorzitting van de verdachten opnieuw uit te stellen naar 8 januari. bericht het Marokkaanse persbureau MAP.

Dit uitstel vindt plaats met het oog op het onderzoeken van de procedure voor het invoegen van een nieuwe zaak waarin drie andere beklaagden worden vervolgd, en om de verdediging in staat te stellen haar pleidooien voor te bereiden.

Anderzijds verwierp het Openbaar Ministerie het verzoek van de verdedigingsadvocaten om voorlopige vrijwaringen toe te kennen aan bepaalde verdachten die in de context van deze zaak worden vervolgd.

In totaal worden er dertien mensen in deze zaak vervolgd, inclusief de eigenaar van het café en de twee hoofdverdachten die betrokken zijn bij de uitvoering van deze misdaad.

Ter herinnering, op 2 november 2017 vond er een liquidatie plaats in café La Créme in Marrakech. Een geneeskunde student, Hamza C., werd hierbij geliquideerd. Hij was echter niet het doelwit, de schutters vergisten zich. Het eigenlijke doelwit was de eigenaar van het café.

© Redactie 2018
marokko
marrakech
liquidatie
cafe la creme
hoorzitting
uitgesteld
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi