Rabat: Dief vraagt 120.000 dirham om een gestolen auto terug te geven aan zijn slachtoffer

buitenland
0
7 dec '18
De dief belde zelf de eigenaar van de auto.
Een Range Rover werd maandag in Rabat gestolen. De dief belde vervolgens de eigenaar en eiste 'losgeld' van 120.000 dirham om de auto terug te brengen.

Het verhaal begon allemaal toen de eigenaar zijn auto te koop zette op Facebook voor 300.000 dirham, volgens AlYaoum24. Een man nam contact op met de eigenaar en toonde interesse in de auto. Hij maakt een afspraak met de zoon van de auto-eigenaar om de staat van het voertuig en de motor te bekijken.

Ze ontmoetten elkaar op de parkeerplaats van het gebouw waar de eigenaar woont, maar de potentiële koper vraagt ​​om de auto uit de garage te halen om een ​​duidelijker beeld te krijgen van het voertuig. Omdat hij geen rijbewijs heeft, vraagt ​​de zoon van de eigenaar de koper om de auto zelf eruit te rijden. Een verzoek dat de dief accepteert en van de gelegenheid gebruik maakt om met het voertuig te ontsnappen, waarbij de tiener die de dief wilde stoppen een paar kleine verwondingen opliep.

Een paar dagen later belde de dief, met een nieuw telefoonnummer, de eigenaar op om uit te leggen dat hij bereid was de auto terug te brengen voor een prijs van 120.000 dirham.

De dief is nog niet opgepakt. Hij tankte ook bij een benzinestation waar hij zonder te betalen wegreed.
© Redactie 2018
marokko
rabat
dief
auto
losgeld
opmerkelijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
frankrijk
moskee
can2019
auto
onderwijs
europa
duitsland
caf
rsb
houthi
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech