Transfer Talks: 'Zaakwaarnemer Ziyech gespot in Barcelona'

sport
1
7 dec '18
In navolging op de mediagekte rondom het persoon van Frenkie de Jong gebeurde er onlangs ook nog iets anders opmerkelijks.
Als we het doorgaans goed ingevoerde Calciomercato mogen geloven dan is de belangenbehartiger van de Ajacied onlangs, om nog onbekende reden, naar Barcelona afgereisd. Mustapha Nakhli, al sinds jaar en dag de zakelijke vertegenwoordiger van Hakim Ziyech, kwam afgelopen zomer al tot een akkoord met AS Roma voor zijn cliënt. Laatstgenoemde club zwaaide echter 'last-minute' af, men zou niet tegemoet willen komen aan de ietwat gortige vraagprijs van de Amsterdammers. 

Nakhli wil niets kwijt: ''Kan noch bevestigen noch ontkennen''
Waar het eerder genoemde Italiaanse medium enkel kopte met de aanwezigheid van Nakhli in Catalonië, doet het Marokkaanse El Botola er nog een schepje bovenop. Zij beweren namelijk te woord te zijn gestaan door de makelaar van de Marokkaans-international. Tijdens dit korte onderonsje zou Nakhli het volgende hebben gezegd: ''Ik heb momenteel niets te melden, kan noch bevestigen noch ontkennen'', doelt de zaakwaarnemer op mogelijke interesse van de kant van FC Barcelona.

Photocredit: ESPN
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hakim ziyech
mustapha nakhli
ajax
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
frankrijk
moskee
can2019
auto
onderwijs
europa
duitsland
caf
rsb
houthi
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech