UEFA Champions League: knieblessure verhindert optreden Benatia

marokko
0
10 dec '18
Het uitduel tegen de Zwitserse topclub moet de mandekker aan zich voorbij laten gaan, in het Allianz Stadium trad Medhi Benatia wel op tegen de hekkensluiter in Groep H.

Vanmiddag communiceerde zijn contractclub via de officiële kanalen dat de centrumverdediger geen deel uitmaakt van de wedstrijdselectie voor woensdagavond. Als gevolg van een vandaag geconstateerde knieblessure werd de international niet in staat bevonden om te acteren tijdens deze laatste wedstrijd in de groepsfase van het miljardenbal. Het is onduidelijk hoe lang dit kwetsuur Benatia aan de kant houdt, het zal overigens niet lang duren totdat 'de Oude Dame' met een exacte diagnose komt. 

Mede door zijn weinig fitte vorm aan het begin van het seizoen, mede veroorzaakt door een blessure aan de buikwand tijdens het WK, verloor de 31-jarige stopper zijn basisplaats in Turijn. Het aantal officiële optredens namens Juve staat tot nu toe op slechts 6; in de Serie A trad Benatia 5 keer op, in de UEFA Champions League slechts eenmaal. 

Photocredit: ESPN

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
medhi benatia
uefa
champions league
juventus
groepsfase
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?