Eerste foto van Saad Lamjarrred na zijn vrijlating

lifestyle
0
11 dec '18
Een foto van een slechtuitziende Lamjarred werd wijdverspreid op social media.
Het bleef lange tijd stil op de social media van de Marokkaanse zanger, maar dit weekend plaatste hij sinds lange tijd weer een bericht op zijn Instagram-account. Hij bedankte daarbij zijn fans en ouders voor hun steun. "Het leven gaat door", voegde hij er ook nog aan toe.

Bij zijn Instagram-bericht plaatste hij ook nog een foto van zichzelf in een zwembad. Een foto waar hij er goed uit ziet met gespierde armen, maar dat is duidelijk een oude foto. De foto bijgevoegd bij dit artikel is een foto net na zijn vrijlating en daarop ziet hij er slecht uit en van zijn spierballen lijkt weinig over.

Ter herinnering, Saad Lamjarred werd op 26 augustus in het Franse Saint-Tropez opgepakt op verdenking van verkrachting. Een rechter in Draguignan besloot op 28 augustus om Lamjarred vrij te laten en onder gerechtelijk toezicht te plaatsen, terwijl het Openbaar Ministerie eiste dat hij in hechtenis zou blijven. Het Openbaar Ministerie kreeg zijn zin en Lamjarred werd op 18 september weer vastgezet. Op 5 december kwam Lamjarred op borgtocht vrij.


© Redactie 2018
marokko
saadlamjarred
foto
vrijlating
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
iran
caf
terrorisme
can 2019
golf
bosnië en herzegovina
duitsland
teheran
den haag
algerije
atlasleeuwen
casablanca
frmf
tanger
marrakech
ajax
politie
spanje
eredivisie
mohammed vi
rabat
moord
afrika cup
dgsn