Transfer Talks: 'SL Benfica wil Taarabt deze winter nog van de hand doen'

marokko
1
11 dec '18
Een gunstig sportief vooruitzicht voor de verguisde aanvaller is er allang niet meer bij SL Benfica, vandaar ook dat er vanuit de club wordt meegedacht aan een oplossing voor de voormaliger speler van onder andere AC Milan en Queens Park Rangers.

Uitgaande van wat er momenteel de ronde doet in de media, lijkt het erop dat Adel Taarabt deze winterse transferperiode nog gaat verkassen uit Lissabon. Na afgelopen zomer te zijn teruggekeerd bij de club die hem al sinds medio 2015 onderdak biedt, moet de balvirtuoos het doen met een reserverol. Een plek binnen de selectie van het eerste heeft de Marokkaans-international tot op heden nog niet gehad dit seizoen, ondanks zijn redelijke reeks afgelopen 1,5 seizoen in de kleuren van Genoa CFC. 

Het Portugese Record kwam onlangs met het bericht dat dus óók de clubleiding een passende regeling wil treffen voor de peperdure contractspeler. De meest voor de hand liggende optie zou een terugkeer naar de Championship zijn, aldus het eerder genoemde medium. 

Photocredit: A Bola

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
adel taarabt
sl benfica
championship
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?