Tanger: Mysterieus verdwenen meisje weer terug bij haar familie (video)

marokko
5
13 dec '18
Maar waar was ze nou al die dagen?

De 13-jarige Salma vertrok op zondag 9 december uit haar ouderlijk huis voor een snelle boodschap. Ze kwam echter niet meer terug en werd als vermist opgegeven. Gisteren (12 december) werd ze gevonden, maar het mysterie waar ze al die dagen nou was is nog niet opgelost.

Een ober herkende Salma in de buurt van de wijk Al Irfane in Boukhalef, waar haar ouders wonen. Hij bracht Salma vervolgens terug naar haar ouderlijk huis.

De vreugde van Salma's familie over haar terugkeer is groot, zoals haar moeder verklaart voor de camera van Le360: "Ik ben heel blij dat mijn dochter gevonden is, ik bedank iedereen die me tijdens mijn beproeving gesteund heeft; media, verenigingen, buren, lokale autoriteiten."

De vader van Salma vertelt dat de lokale autoriteiten en Marokkanen uit verschillende steden in het land hem veel hebben geholpen met zijn zoektocht naar zijn dochter en hij kan hen niet genoeg bedanken.

Een groot vraagteken omgeeft de verdwijning van Salma echter wel. Vooral omdat ze zelf niet precies weet wat er is gebeurd. De politie heeft haar ondervraagd om de zaak op te helderen. Een onderzoek is nog aan de gang.

YouTube link

Videocredit: Lefr360.ma

© Redactie 2018
marokko
tanger
mysterieus
verdwenen
meisje
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?