Transfer Talks: 'Club Brugge zet door, wil verbannen international in januari'

marokko
0
15 dec '18
Als we de geruchten in de Turkse media mogen geloven dan doet de Jupiler Pro League-formatie er momenteel alles aan om Nabil Dirar los te weken bij het sportief weinig presterende Fenerbahçe.

Op een sportieve revanche hoeft Dirar allang niet meer te rekenen. Nu de Turkse topclub zich in nog gevaarlijker vaarwater bevindt, sinds kort terug te vinden onder de degradatiestreep, is het net als voor collega-international Aatif Chahechouhe definitief gedaan in Istanbul. De voormalig contractspeler van AS Monaco wordt dan ook al voor geruime tijd in verband gebracht met een winterse overgang, al dan niet een tijdelijke optie in de vorm van een huurtransfer. De club die het meest concreet zou zijn is Club Brugge, dinsdag nog als derde gestrand in de groepsfase van de UEFA Champions League. 

Gesproken wordt over een tijdelijke overgang. Onduidelijk is of Fenerbahçe, onlangs voorzien van de nieuwe hoofdcoach Ersun Yanal, hieraan mee wil werken. De verdediger annex middenvelder strijkt een behoorlijk salaris op in de Süper Lig, het is dan ook nog maar de vraag of de werkgever van Sofyan Amrabat tegemoet kan komen aan de salariseisen van hetzij Dirar, hetzij zijn contractclub. 

De door de voormalige clubcoach Philip Cocu verbannen Dirar staat in principe nog tot medio 2020 op de loonlijst van 'de Gele Kanaries'.

Photocredit: ElDia.es 

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
nabil dirar
fenerbahce
club brugge
jupiler pro league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi