Imlil: Verdachte gearresteerd voor moord op twee toeristen

marokko
24
18 dec '18
Vanochtend werd een verdachte gearresteerd voor de moord op een Noorse en een Deense in de regio van 'Shamharoush' in Imlil.
Na onderzoeken die zijn uitgevoerd na de ontdekking van de levenloze lichamen van twee buitenlandse toeristen in de regio Shamharoush, in het district Imlil (provincie Al Haouz), heeft de veiligheid- en inlichtingendienst BCIJ, in nauwe coördinatie en samenwerking met de Koninklijke Gendarmerie, een persoon gearresteerd vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij deze misdaad.

De verdachte werd in Marrakech gearresteerd, meldt BCIJ in een verklaring. Er worden nog andere personen gezocht, die reeds zijn geïdentificeerd en waarvan wordt vermoed dat zij hebben deelgenomen aan de uitvoering van deze moord.

De autoriteiten hebben de ouders van de slachtoffers in hun respectievelijke landen op de hoogte gebracht. Bij het Deense slachtoffer, de 24-jarige Louisa Vesterager Jespersen, "werd haar keel doorgesneden", zei haar moeder Helle Petersen tegen de Deense krant BT.

Louisa was een student in Noorwegen en was van plan een gids te worden. Ze was dol op avonturen. Het andere slachtoffer, waar verder nog weinig over bekend is, was 28 jaar oud.
© Redactie 2018
marokko
imlil
moord
toeristen
verdachte
bcij
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi