Transfer Talks: 'Málaga CF wil jeugdproduct En-Nesyri terughalen'

marokko
0
19 dec '18
Mocht het de huidige nummer drie in La Liga 1 2 3 lukken te promoveren naar het Spaanse hoogste niveau, dan zal men er alles aan doen om de voormalige kracht los te weken bij zijn huidige werkgever CD Léganes.

Als we het doorgaans goed ingevoerde AS Diario mogen geloven dan is men bij Málaga CF nu al aan het schakelen voor een eventuele terugkeer van Youssef En-Nesyri naar La Rosaleda. De club die sinds dit seizoen acteert op het tweede niveau van Spanje, de La Liga 1 2 3, overweegt gebruik te maken van de tijdens de vorige transfer bedongen koopoptie. Men kwam namelijk met CD Léganes overeen dat het nog altijd mogelijk is om de 21-jarige centrumspits voor een vaststaand bedrag van €15 miljoen over te nemen van zijn huidige formatie. In de kleuren van CD Léganes kwam de Marokkaans-international tot nu toe tot 3 doelpunten en 1 assist in alle competities (15 officiële optredens). 

Dit voornemen zou van hogere hand komen: clubvoorzitter en tevens eigenaar Abdullah Al Thani is van mening dat indien men promotie afdwingt naar La Liga, En-Nesyri dan een niet te missen kracht zou zijn voor de club die momenteel ook Munir El Kajoui en Hicham Boussefiane onder contract heeft staan. 

Photocredit: El Imparcial

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
youssef ennesyri
málaga cf
la liga
cd léganes
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?