Transfer Talks: 'Lucratief avontuur in Saoedi-Arabië lonkt voor El Haddad'

sport
0
19 dec '18
Een uittocht van de sterkhouder ziet men bij Wydad Casablanca niet zitten, de clubleiding zou Ismael El Haddad enkel op huurbasis van de hand willen doen.
Uitgaande van wat er momenteel de ronde doet in de Saoedische media, lijkt het erop dat de Marokkaans-international op concrete interesse van meerdere gegadigden kan rekenen. De club die al geruime tijd wordt geteisterd door bestuurlijke onrust kent in het Saoedische Al-Ohod en het Egyptische Zamalek SC kapitaalkrachtige kapers die op de kust zijn. De 28-jarige vleugelaanvaller, een onmisbare spil binnen Wydad, zou net als andere selectiespelers niet onwelwillend tegenover een eventueel vertrek staan. Wydad op haar beurt zou weer niet bereid zijn om definitief afscheid te nemen van de voormalige kracht van HUSA Agadir. 

Naar wat nu bekend is, is het ook clubvoorzitter Said Naciri ter ore gekomen dat zijn contractspeler lekker in de markt ligt. Zamalek SC zou al formeel hebben aangeklopt bij de preses, die club zou dus vervolgens te horen hebben gekregen dat enkel een verhuur tot aan het einde van het lopende seizoen tot de mogelijkheden behoort. 

Photocredit: Goal.com
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
ismael el haddad
wydad casablanca
transfer
botola pro
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
algerije
gabon
chan 2020
vriendschappelijk
berkane
turkije
islamitisch onderwijs
cornelius haga lyceum
rico verhoeven
chan2020
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
marrakech
team marokko
tanger
ajax
iran
golaso
spanje
daesh
dgsn
moord
mohammed vi