UITGELICHT: 'Ayoub en diens zaakwaarnemer om tafel met Feyenoord'

sport
0
19 dec '18
Speler en zaakwaarnemer zijn op z'n zachtst gezegd 'not amused' over de nogal uitzichtloze situatie onder trainer Giovanni van Bronckhorst, die gebruikte de Marokkaans-international tot dusver slechts 112 minuten in de Eredivisie.
Het kamp Ayoub lijkt dit seizoen voor de eerste keer aan de bel te hebben getrokken. De 24-jarige middenvelder moet zijn zomerse transfer (transfervrij overgenomen van FC Utrecht) tot nu toe bekopen met een nogal weinig sportief vooruitzicht. Waar hij in eerste instantie als absolute kwaliteitsimpuls werd toegevoegd aan de selectie van Van Bronckhorst, is hij nu tot niets meer dan reservespeler verworden. Het absolute dieptepunt bereikte de beweeglijke middenvelder toen hij medio november werd berispt door zijn trainer, Ayoub ontbrak in de wedstrijdselectie van het treffen met Willem II. 

Ayoub en zaakwaarnemer dringen aan op winters vertrek
Volgens het doorgaans goed ingevoerde RTV Rijnmond troffen de speler en zijn belangbehartiger John Veldman vanmiddag de clubleiding van Feyenoord. Datzelfde medium weet ook te melden dat een winters (tijdelijk) vertrek uit de Kuip als mogelijkheid genoemd zou zijn. De grote vraag is nu of óók de club mee wil werken aan een vroegtijdig vertrek uit Rotterdam-Zuid. 

Photocredit: ANP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
yassin ayoub
feyenoord
transfer talks
uitzichtloos
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
vahid halilhodžić
libië
oujda
vriendschappelijk
turkije
gabon
stade honneur
psv
syrie
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi