Transfer Talks: 'Schalke 04 en Dortmund in de markt voor Benatia'

marokko
0
21 dec '18
In de Italiaanse media wordt er volop gespeculeerd over een nieuw onderkomen voor de Marokkaanse stopper, twee clubs van formaat uit de Bundesliga zouden een versterking zien in de Marokkaans-international.

Uitgaande van het doorgaans goed ingevoerde Tuttosport is het niet onwaarschijnlijk dat de technische directie van zowel Borussia Dortmund als Schalke 04 aan gaat kloppen bij 'de Oude Dame'. Beide clubs zouden nadrukkelijk interesse hebben in Medhi Benatia, de 31-jarige centrumverdediger pendelt al geruime tijd tussen bank en basis in in het Allianz Stadium. Waar hij eerder nog aangaf zich op zijn plek te voelen in Turijn, gaf hij onlangs te kennen meer minuten te willen maken, óók ergens anders dan bij Juventus. 

Beide clubs verlangen een huurtermijn van één seizoen met koopoptie
Beide hierboven genoemde clubs zouden de 31-jarige mandekker het liefst willen huren, dan echter wel met een koopoptie in die huurovereenkomst. Bij Juventus ligt Benatia overigens nog tot medio 2020 vast. Zij maakten in de zomer van 2017 ruim €17 miljoen over naar Bayern München, de club die hem in 2014 voor een Marokkaans recordbedrag van €26 miljoen overnam van AS Roma. Deze transfer ging de boeken in als de duurste ooit, nog nooit werd er zoveel betaald voor een Marokkaans-international. 

Photocredit: Sportskeeda.com

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
medhi benatia
juventus
serie a
bundesliga
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi