Transfer Talks: 'Real Madrid legt Marokkaans toptalent voor 3 seizoenen vast'

marokko
0
22 dec '18
Men is zo gecharmeerd van de 18-jarige centrumspits dat hij binnen niet al te lange tijd meteen mag aansluiten bij de beloften van de zevenvoudig UEFA Champions League-winnaar: Real Madrid Castilla, acterend in de Segunda División B.

Naar wat nu bekend is, zo onderschrijven vooraanstaande bronnen als MARCA en AS, lijkt 'de Koninklijke' zich te hebben verzekerd van een 'buitenkansje'. Mohammed Mizzian, voorheen actief voor UD Melilla, kan zich binnenkort opmaken voor zijn gang in de jeugdopleiding van de Spaanse topclub. De aanvaller zou naar verluidt voor maar liefst 3 seizoenen zijn vastgelegd, met het strikken van Mizzian steekt Real een stokje voor de nadrukkelijke belangstelling die óók FC Barcelona had in het talent. Men wenst overigens pas in januari de deal wereldkundig te maken, vanaf dat moment zal de spits langzaam maar zeker gebracht gaan worden om uiteindelijk door te kunnen als basisspeler van het beloftenelftal. 

Dat de club van Santiago Solari erop los heeft gescout neemt niet weg dat ook de Marokkaanse voetbalbond FRMF Mizzian al lange tijd volgt. Al in 2016 werd hij uitgenodigd voor een trainingsstage van Marokko U17 in Toulouse, het elftal wat toentertijd geleid werd door de inmiddels overleden Mustapha Madih. 

Photocredit: AS Diario

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
mohamed mizzian
real madrid
segunda division
la liga
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?