Fernandes: 'Kans dat Taarabt terugkeert bij QPR? Zero!'

sport
0
3 jan 22:19
De steenrijke Maleisische Tony Fernandes spreekt de berichtgeving over een mogelijk weerzien met Adel Taarabt met klem tegen, de eigenaar van airliner AirAsia vertelt prima zonder de balvirtuoos te kunnen.
Anders dan men deed vermoeden in zowel de Portugese als Britse media lijkt een hereniging van de Marokkaans-international met zijn 'oude liefde' irreëel. Waar men bij SL Benfica de 29-jarige middenvelder liever kwijt dan rijk is, blijft interesse uit het buitenland beperkt tot geruchten. Zo ook het gerucht dat hij in verband gebracht werd met een huurtransfer naar de Championship. Via zijn officiële Twitteraccount geeft Fernandes het volgende te kennen over zijn voormalige sterkhouder: ''Hoe groot is de kans dat Adel terugkeert bij QPR? Nul! We weten waar me met z'n allen momenteel aan het bouwen zijn, dat hebben we tegen Aston Villa maar al te goed kunnen zien. Hard werk en teamspirit!''

Bij Benfica ligt de beweeglijke middenvelder nog vast tot medio 2020. Met nog geen enkele officiële minuut in de benen sinds zijn komst in de zomer van 2015 namens het A-elftal, strijkt de 17-voudig international er sindsdien nog altijd een riant jaarsalaris op. De laatste keer dat Taarabt gespot werd dateert van afgelopen vrijdag, toen poseerde hij samen met Hakim Ziyech in een club in Marrakech. 

Photocredit: Yahoo UK
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
tony fernandes
queens park rangers
adel taarabt
premier league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
vahid halilhodžić
libië
oujda
vriendschappelijk
turkije
gabon
stade honneur
syrië
terrorisme
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi