Belhanda bijt van zich af: 'Ik onderhandel met niemand'

marokko
0
4 jan '19
Duidelijke taal van de Marokkaans-international, anders dan men doet vermoeden is de nu 28-jarige middenvelder met niets anders bezig dan zijn rentree bij Galatasaray.

OGC Nice, AS Monaco en het Midden-Oosten, allemaal mogelijke bestemmingen voor de voormalig speler van Montpellier HSC en Schalke 04. Younès Belhanda beweert zelf anders, gevleid door de interesse, bijt hij toch van zich. In gesprek met Yahoo Sports geeft hij aan momenteel niets anders te willen dan zijn sportieve revanche te maken bij 'Cim Bom Bom'. In de Afrika Cup-kwalificatiewedstrijd tegen Kameroen (red. 2-0 zege, 16 november in het Stade Mohammed V) verliet de aanvaller vroegtijdig het veld, per brancard kreeg hij zijn aftocht. Aangekomen bij zijn club werd vastgesteld dat hij zo'n zes weken niet meer in actie zou komen. 

''Tijdens elke transferwindow zie ik mijn naam wel voorbij komen''
''Het doet me deugd dat clubs wat in me zien, tijdens elke transferwindow zie ik mijn naam wel voorbij komen. Maar hoe het er nu voor staat is heel simpel: ik onderhandel met niemand. Geen clubs uit de Ligue 1 en ook niet uit Qatar. Heb aan niemand gevraagd om de club te verlaten en loop al helemaal niet rond met dat idee. Sta hier onder contract en voel me er geweldig bij.''

Photocredit: Star Gündem

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
younes belhanda
yahoo sport
galatasaray
super lig
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?