Euro United: 'Ziyech wil zich deze winter nog voegen bij Dortmund'

marokko
14
5 jan '19
En dat terwijl de aanvallende middenvelder nog aangaf pas in de zomer een vertrek uit de Johan Cruijff ArenA te overwegen.

Als we het transfermedium Euro United mogen geloven, gespecialiseerd in transfernieuws over de verschillende Europese competities, dan bestaat er bij Hakim Ziyech het verlangen om zich nog deze winter te onttrekken aan zijn huidige werkgever. Met een dienstverband wat nog loopt tot medio 2021 zou de Marokkaans-international zich het liefst deze winter nog speler zien worden van 'Die Borussen'. 

Dit eenzijdige verlangen naar een winterse transfer zal zeer waarschijnlijk niet gehonoreerd worden door directeur spelersbeleid Marc Overmars. Laatstgenoemde gaf vaak genoeg te kennen met een voltallige selectie het avontuur in de knockoutfase van de UEFA Champions League in te willen gaan. Ook de titelaspiratie in de Eredivisie speelt hierin een belangrijke rol. In het nog lopende seizoen staat de teller voor Ziyech momenteel op 12 doelpunten en 10 assists in alle competities (inclusief kwalificatiefase UEFA Champions League). 

Photocredit: ANP

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hakim ziyech
borussia dortmund
transfer talks
ajax
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?