#Talentscout: Ten Hag neemt keeperstalent El Maach mee naar Florida

sport
7
5 jan 15:51
Een prachtig vooruitzicht voor deze goalie wat volledig past in de lijn van vertrouwen die hij krijgt van trainer Erik Ten Hag. Tegen FC Utrecht (red. 1-3 winst) was de Ajax U19 doelman voor de eerste keer derde keeper op het wedstrijdformulier.
De 31-koppige selectie van de voormalig trainer van FC Utrecht kent ditmaal de inbreng van vier Marokkaanse profs. Naast Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui en Zakaria Labyad krijgt nu óók de nog maar 18-jarige Issam El Maach een plek toebedeeld voor de voorbereiding van de A-selectie. En dat terwijl hij in zowel de Keuken Kampioen Divisie als de Eredivisie nog geen minuut acteerde namens de hoofdmacht van de Amsterdammers. Wel zat het jeugdproduct van de gebundelde opleiding van VVV Venlo en Helmond Sport al diverse malen bij de selectie van Jong Ajax. 

Na te zijn gevormd in het zuiden van het land maakte de talentvolle doelman in 2016 de overstap naar de jeugdopleiding van Vitesse. Na nog geen jaar diende zich een kans bij Ajax aan die El Maach met beide handen greep, op de Toekomst ligt de Jong Marokko-international nog tot de zomer van het huidige kalenderjaar vast. 

Photocredit: Ajax TV (YouTube)
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
issam el maach
ajax
trainingskamp
florida
talent
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
gabon
vriendschappelijk
vahid halilhodžić
turkije
syrië
islamitisch onderwijs
cornelius haga lyceum
racisme
golaso
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi