Transfer Talks: 'Juventus weigert pertinent Benatia van de hand te doen'

marokko
0
6 jan '19
Tot de gegadigden zouden onder andere Arsenal, Borussia Dortmund, Schalke 04 en AC Milan behoren. De technische directie van 'de Oude Dame' heeft echter geen boodschap aan deze belangstelling, Benatia zou in ieder geval deze winter nog behouden moeten blijven in het Allianz Stadium.

Anders dan speler zelf doet vermoeden, heeft Medhi Benatia wel degelijk oog voor een vervroegd vertrek bij de club waar hij vorig seizoen nog steevast deel uitmaakte van de basiself. Waar de Marokkaans-international vandaag de dag tussen bank en basis pendelt, bestaat er toch nog genoeg belangstelling voor zijn persoon. De hierboven genoemde formaties zouden zich maar al te graag willen binden aan het jeugdproduct van Olympique Marseille, alleen zien zijn contractclub en tevens trainer daar geen mogelijkheid toe. Met het oog op de kampioensstrijd, Juventus staat als koploper wel negen punten los van SSC Napoli, en het aankomende treffen met Atlético Madrid de UEFA Champions League is Benatia een niet te missen schakel in het keurkorps van Massimiliano Allegri. 

Bij Juventus ligt de centrumverdediger nog tot medio 2020 vast, hij werd in de zomer van 2017 voor een transferbedrag van om en nabij de €17 miljoen overgenomen van Bayern München.

Photocredit: Afrique Foot

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
medhi benatia
juventus
transfer talks
serie a
interesse
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi