Transfer Talks: 'Juventus weigert pertinent Benatia van de hand te doen'

sport
0
6 jan 12:28
Tot de gegadigden zouden onder andere Arsenal, Borussia Dortmund, Schalke 04 en AC Milan behoren. De technische directie van 'de Oude Dame' heeft echter geen boodschap aan deze belangstelling, Benatia zou in ieder geval deze winter nog behouden moeten blijven in het Allianz Stadium.
Anders dan speler zelf doet vermoeden, heeft Medhi Benatia wel degelijk oog voor een vervroegd vertrek bij de club waar hij vorig seizoen nog steevast deel uitmaakte van de basiself. Waar de Marokkaans-international vandaag de dag tussen bank en basis pendelt, bestaat er toch nog genoeg belangstelling voor zijn persoon. De hierboven genoemde formaties zouden zich maar al te graag willen binden aan het jeugdproduct van Olympique Marseille, alleen zien zijn contractclub en tevens trainer daar geen mogelijkheid toe. Met het oog op de kampioensstrijd, Juventus staat als koploper wel negen punten los van SSC Napoli, en het aankomende treffen met Atlético Madrid de UEFA Champions League is Benatia een niet te missen schakel in het keurkorps van Massimiliano Allegri. 

Bij Juventus ligt de centrumverdediger nog tot medio 2020 vast, hij werd in de zomer van 2017 voor een transferbedrag van om en nabij de €17 miljoen overgenomen van Bayern München.

Photocredit: Afrique Foot
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
medhi benatia
juventus
transfer talks
serie a
interesse
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
gabon
vriendschappelijk
vahid halilhodžić
turkije
syrië
islamitisch onderwijs
cornelius haga lyceum
racisme
golaso
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi