Transfer Talks: 'Al-Batin wil breken met weinig scorende Bouhaddouz'

marokko
4
7 jan '19
De man die tijdens het afgelopen WK voor heel even nagenoeg heel Marokko over zich heen kreeg lijkt binnen afzienbare tijd de transfervrije status te krijgen.

Waar collega-internationals hun doelpuntengemiddelde juist flink op wisten te krikken in het Midden-Oosten, blijft Aziz Bouhaddouz redelijk droog staan als het om treffers en assisten gaat. Sinds het moment dat de inkt op zijn contract bij Al-Batin opdroogde kwam de international tot slechts twee doelpunten en één assist in het Saoedische hoogste niveau. De reden dat de clubleiding van de huidige nummer 13 in de Saudi Professional League zijn nog tot de komende zomer lopende verbintenis wil ontbinden. 

De in Berkane geboren spits kwam voor zijn dienstverband bij de Saoediërs uit voor clubs als FC St. Pauli, SV Sandhausen, het beloftenelftal van Bayer Leverkusen en FSV Frankfurt. Debuteren voor #TeamMarokko deed de 31-jarige aanvaller onder het bewind van de huidige keuzemeester Hervé Renard. In en tegen Albanië (red. 0-0, vriendschappelijk treffen) werd Bouhaddouz voor de eerste keer binnen de lijnen gebracht namens het vlaggenschip elftal van de Marokkaanse voetbalbond FRMF. 

Photocredit: PPH

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
aziz bouhaddouz
al batin
saudi professional league
contractontbinding
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?