Transfer Talks: Zamalek SC legt goalgetter Boutaïb voor 3,5 seizoen vast

marokko
0
7 jan '19
De 20-voudig international is de komende jaren dus te bewonderen in het Egyptische hoogste niveau, acterend voor de huidige koploper in die competitie.

Dit seizoen al redelijk op dreef bij zijn vorige werkgever Yeni Malatyaspor, koos Khalid Boutaïb toch voor een vervroegd vertrek bij de huidige nummer drie in de Turkse competitie. De teller bleef na 16 competitieoptredens in de Süper Lig steken op vier doelpunten en drie assists, in de Turkse beker was de Marokkaanse spits goed voor één treffer en ook één assist. Hoeveel er met zijn overgang naar de Egyptische Premier League gemoeid ging is niet bekend, wel is duidelijk dat de inmiddels 31-jarige international voor de komende 3,5 seizoen vastligt in Giza. 

Binnen de lijnen komen voor #TeamMarokko deed de aanvaller tot nu 20 keer, hierin kwam hij 8 keer tot scoren. Zijn eerste opwachting voor het nationale elftal dateert van 26 maart 2016, toen werd hij vlak voor het blessuretijd ingebracht door de huidige bondscoach Hervé Renard. (red. 0-1 winst tegen Kaapverdië, kwalificatiereeks Afrika Cup 2017). 

Photocredit: @ZSCOfficial (Twitter)

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
khalid boutaib
zamalek sc
yeni malatyaspor
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?