Transfervrije Mokhtar: 'Ze lieten me geen andere keus'

sport
1
8 jan 18:43
In 'Bij Andy in de Auto' gaf Youness Mokthar er al blijk van: een profvoetballer moet soms, met het oog op een misschien wel onzekere toekomst, meer aan zijn portemonnee denken dan aan het sportieve totaalplaatje.
De voormalige sterkhouder van PEC Zwolle is na vandaag transfervrij, dat lieten zowel speler zelf als zijn zaakwaarnemer vandaag doorschemeren. Via zijn Instagram-account zegt het jeugdproduct van PSV het volgende over zijn vervroegde vertrek bij Ankaragücü: ''Ten eerste wil ik de fans bedanken voor de support die ik, mijn ploeggenoten en de staf hebben gekregen. Ik had hier een geweldige tijd, maar helaas moet ik mijn reis elders vervolgen. Het was niet zoals ik het wilde, maar ze laten mij geen andere keus. Nogmaals bedankt voor alles en veel succes in de toekomst.''

Ankaragücü kwam betalingsverplichtingen loon niet op tijd na
Niet veel later gaf zijn makelaar tegenover de Stentor te kennen dat de contractontbinding voortvloeit uit het niet nakomen van de betalingsverplichtingen van de club. De huidige nummer 12 in de Turkse Süper Lig zou achterlopen met de salarisbetalingen aan de voormalig Jong Marokko-international. Namens PEC kwam Mokhtar in het voorbije seizoen tot 10 doelpunten en 6 assists uit 36 competitieoptredens. 

Photocredit: ANP
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
youness mokhtar
ankaragücü
super lig
transfervrij
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
gabon
vriendschappelijk
turkije
badr hari
vahid halilhodžić
algerije
rico verhoeven
islamitisch onderwijs
cornelius haga lyceum
racisme
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
marrakech
team marokko
tanger
ajax
iran
golaso
spanje
daesh
dgsn
moord
mohammed vi