UITGELICHT: 'Al Ittihad neemt Belhanda over van Galatasaray'

sport
1
8 jan 23:01
Haast hoogstonwaarschijnlijk maar toch het vermelden waard: ook Younès Belhanda zwicht voor de kapitaalkrachtige Saudi Professional League, de middenvelder zou zich al reeds verbonden hebben aan de topclub.
Als we het vooraanstaande Saoedische sportmedium Alwaqt Al Asly mogen geloven dan heeft Al Ittihad er met het aantrekken van Belhanda een derde Marokkaans-international bij. Eerder deze week verbond de huidige nummer 15 in het Saoedische hoogste niveau zich aan Manuel Da Costa. Karim El Ahmadi ging de voormalig speler van Istanbul Basaksehir voor, hij verliet Rotterdam-Zuid voor een lucratief contract wat hem tot medio 2020 houdt in Jeddah. 

Belhanda eerder nog furieus over de foutieve berichtgeving
Nu lijkt dus ook Belhanda zich te voegen in dat rijtje en dat terwijl de voormalig speler van onder andere Montpellier HSC en Schalke 04 tegenover Yahoo Sport nog fel ageerde over de vele geruchten rondom zijn persoon. Zo zei hij onder andere het volgende: ''Het doet me deugd dat clubs wat in me zien, tijdens elke transferwindow zie ik mijn naam wel voorbij komen. Maar hoe het er nu voor staat is heel simpel: ik onderhandel met niemand. Geen clubs uit de Ligue 1 en ook niet uit Qatar. Heb aan niemand gevraagd om de club te verlaten en loop al helemaal niet rond met dat idee. Sta hier onder contract en voel me er geweldig bij.''

Onduidelijk is nu alleen voor hoe lang Belhanda vastgelegd zou zijn, ook laat men in het ongewisse wat er over is gemaakt naar zijn huidige werkgever Galatasaray. Die club nam hem in de zomer van 2017 over van Dinamo Kiev voor een transfersom van om en nabij de €9 miljoen. 

Photocredit: @Alwaqt_alasly (Twitter)
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
younès belhanda
galatasaray
al ittihad
saudi professional league
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
gabon
vriendschappelijk
vahid halilhodžić
turkije
syrië
islamitisch onderwijs
cornelius haga lyceum
racisme
golaso
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi