#TeamMarokko: 'Renard en Lekjaa maken zich hard voor het strikken van Diaz'

sport
0
9 jan 17:13
Ondanks het herhaaldelijk weigeren van de entourage van Brahim Diaz blijft men in Rabat volharden, zowel de bondscoach als de bondsvoorzitter doen nog één verwoede poging om de voormalig Manchester City-speler binnen te halen.
Uitgaande van wat er momenteel de ronde doet in de Marokkaanse media lijkt er op de achtergrond gewerkt te worden aan het definitief maken van een interlandkeuze. De Marokkaanse voetbalbond, bij monde van Hervé Renard en Faouzi Lekjaa, zou voorzichtig in contact willen komen met de familie van de Spanje U19-international. In het verleden gaf de vader van Diaz, van Marokkaanse origine overigens, nul op het rekest. Zijn zoon moest en zou voor 'La Roja' uit gaan komen. 

Met een hectische week achter de rug maakt de 19-jarige speler in kwestie zich nu op voor een nieuw avontuur op de Spaanse velden. Real Madrid legde het groeibriljant voor maar liefst 6,5 seizoen vast, hier stond echter wel een transfersom van ruim €16 miljoen tegenover. Een bedrag wat nog kan oplopen door eventuele bonussen aan 'The Citizens' 

Photocredit: Real Madrid CF (YouTube)
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
brahim diaz
real madrid
frmf
team marokko
hervé renard
interlandkeuze
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
utrecht
schietpartij
malawi
team marokko
afrika cup 2019
nieuw-zeeland
schutter
slachtoffers
moskeeen
marokkaanse
atlasleeuwen
frmf
casablanca
wk 2018
tanger
ajax
hervé renard
eredivisie
marrakech
mohammed vi
hakim ziyech
spanje
rabat
daesh