Transfer Talks: 'Veteraan Kharja in gesprek met AC Milan namens Benatia'

sport
0
9 jan 17:34
Tegen het zere been van 'de Oude Dame' wordt er op de achtergrond druk onderhandeld met geïnteresseerde partijen. Waar Medhi Benatia eerder vertegenwoordigd werd door Moussa Sissoko, is het nu oud-international Houcine Kharja die de belangen behartigt van de Marokkaanse routinier.
Zowel Calciomercato als Goal.com kwamen onlangs met dit opmerkelijke transfergeruchtje. Kharja, inmiddels voetballer af, zou om de tafel hebben gezeten met de technisch directeur van AC Milan. Samen met Fabio Paratici wordt een mogelijk zomers vertrek bij Juventus besproken, zaak is dan ook om de technische directie van die club over te halen Benatia van de hand te doen. Vrij recent gaf men vanuit het Allianz Stadium te kennen geen boodschap te hebben aan de belangstelling rondom hun centrumverdediger, trainer Massimiliano Allegri zou niets zien in een vervroegd vertrek van zijn voormalige sterkhouder. 

Als we bovenstaande bronnen mogen geloven dan duurt het niet lang of AC Milan meldt zich bij haar competitiegenoot. Momenteel strijkt de 31-jarige mandekker een jaarsalaris van ruim €3 miljoen op in Turijn, onder contract is hij nog tot medio 2020. 

Photocredit: Yahoo Sports Italia
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
houcine kharja
medhi benatia
ac milan
juventus
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
iran
afrika cup
donald trump
can 2019
teheran
caf
egypte
syrië
washington
pvv
atlasleeuwen
casablanca
frmf
tanger
marrakech
ajax
spanje
politie
eredivisie
mohammed vi
hervé renard
rabat
daesh
hakim ziyech