Assaidi 'back in business', vleugelspits na lange tijd weer volledig fit

marokko
0
9 jan '19
We waren hem bijna vergeten maar Oussama Assaidi kan weer opgesteld worden namens FC Twente, de Marokkaans-international kampte bijna een jaar lang met de gevolgen van een zware knieblessure.

Weliswaar op een niveau lager acterend, maar toch altijd een lust voor het oog, kan de aanvaller weer doen waar hij zo goed in is. Dat FC Twente afgelopen zomer noodgedwongen uit de Eredivisie werd gevoetbald kwam onder meer door de afwezigheid van de sterkhouder. Op 29 april speelde werkte Assaidi zijn laatste competitieoptreden af namens de Tukkers waarna niet veel later een zwaar kwetsuur aan zijn knie werd geconstateerd. Onvermijdelijk was het dan ook dat de inmiddels 30-jarige speler onder het mes moest, gevolg hiervan was weer een maandenlange revalidatie die hij vanmiddag succesvol wist af te sluiten. 

Trainer Marino Pusic stelde de voormalige kracht van sc Heerenveen, Liverpool FC en Al Ahly Dubai op tegen SF Lotte (red. vriendschappelijk treffen, 1-1 gelijkspel). Die ontmoeting speelde hij zonder enkele complicaties uit. De verwachting is dan ook dat hij ook aankomende zondag, tijdens de hervatting van de competitie, gebruikt kan gaan worden tegen MVV Maastricht. 

Photocredit: ANP

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
oussama assaidi
fc twente
keuken kampioen divisie
blessureleed
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi