Transfer Talks: 'Chahechouhe krijgt onderdak bij Rizespor, clubs bereiken akkoord'

sport
0
De bij de A-selectie van Fenerbahce verbannen Aatif Chahechouhe kan zijn sportieve rentree gaan maken in de Turkse Süper Lig, nu mogelijk in de kleuren van hekkensluiter Rizespor.
Als we het Turkse Gazete Istiklal mogen geloven dan heeft contractclub Fenerbahce een akkoord bereikt met Rizespor over het overnemen van hun voormalige sterkhouder. De inmiddels alweer 32-jarige vleugelspits werd onder het bewind van de ontslagen Philip Cocu tot nader orde buiten de selectie gezet. Toentertijd verkerend in sportief zwaar weer koos de Nederlander ervoor om hem, collega-international Nabil Dirar en Volkan Demirel te ontdoen van een plek in de selectie van de hoofdmacht. Het drietal zou zich onprofessioneel hebben gedragen en zodoende niet in aanmerking komen voor hun plekje onder Cocu. 

Ondanks het ontslag van de voormalige coach van PSV bleef hun situatie onveranderd in Istanbul. Voor Chahechouhe lijkt er nu een uitweg, als we het bovenstaande medium mogen geloven dan rest Rizespor enkel nog het bereiken van een principeakkoord met de speler zelf. Welke transfersom men is overeengekomen met Fenerbahce blijft voorlopig nog onbekend. Bij 'de Gele Kanaries' ligt de linksbuiten overigens nog tot eind diit seizoen vast. 

Photocredit: Haber ne Diyor
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
aatif chahechouhe
fenerbahce
rizespor
super lig
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
moskee
duitsland
israël
syrië
arrestatie
can2019
palestina
marokkanen
saoedi-arabie
donald trump
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech