UITGELICHT: 'Harit op transferlijst Schalke 04 na nachtelijk uitstapje in Porto'

sport
1
10 jan 8:18
Tot hier en niet verder dacht men in Gelsenkirchen, de Marokkaans-internationals maakten het met nog enkele andere teamgenoten te bont en kunnen zich nu scharen tot een select groepje wat richting de uitgang van 'Die Königsblauen' wordt gedreven.
Het doorgaans goed ingevoerde Bild, met daar bovenop Sky Sports maakten onlangs melding van het opmerkelijke bericht. De beide internationals die onlangs pas herstelden van een blessure zouden zijn verworden tot persona non grata in de Veltins Arena. Zowel Amine Harit als Hamza Mendyl brachten na afloop van FC Porto - Schalke 04 (red. 3-1 zeperd, UEFA Champions League), tegen het zere been van trainer Domenico Tedesco, een nachtelijk bezoek aan enkele uitgaansgelegenheden in de Portugese stad. Samen met teamgenoten Franco Di Santos en Naldo vonden ze hun weg naar nachtclubs waar ze naar verluidt tot 04:30 hun tijd doorbrachten. 

Schalke 04 wil het liefst breken met Harit, mag deze winter nog verkassen
Wat wel opmerkelijk is in deze, is dat dit incident eind november al plaatsvond. De grote vraag is dan ook waarom de clubleiding nu pas tilt aan het onverantwoorde gedrag van haar contractspelers. Naar wat nu bekend is wil men enkel Harit van de hand doen, het liefst deze winterse transferwindow nog. De middenvelder werd in de zomer van 2017 voor een bedrag van om en nabij de €8 miljoen overgenomen van FC Nantes, die bewuste dag verbond de huidige nummer 12 in de Bundesliga zich voor 4 seizoenen aan de aanvaller. 

Disciplinaire maatregelen zijn er tot nu toe alleen tegen Di Santos genomen, hij mag zich tot nader orde uitleven bij de beloften van de Bundesliga-formatie. 

Photocredit: Yahoo Sport DE
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
amine harit
schalke 04
bundesliga
transferlijst
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
moskee
duitsland
israël
syrië
arrestatie
can2019
palestina
marokkanen
saoedi-arabie
donald trump
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech