Transfer Talks: 'El Kaoutari verlaat Botola Pro, ontbindt contract bij Wydad'

sport
0
10 jan 10:24
De voormalige contractspeler van Montpellier HSC en US Palermo kan zich sindskort transfervrij aan laten bieden bij potentiële werkgevers. De 28-jarige international liet zijn contract bij Wydad Casablanca ontbinden, een huwelijk waar tot nu toe weinig sportiefs uit voortkwam.
Nagenoeg op de achtergrond verdwenen kan Abdelhamid El Kaoutari zich nu weer opmaken voor een nieuw avontuur. Volgens de laatste berichtgeving zou het jeugdproduct van 'La Pallade' vrij recent zijn contract hebben laten ontbinden in Casablanca. In de tijd dat hij zijn sportieve rentree mocht maken in het Stade Mohammed V kwam de centrumverdediger niet verder dan een handje vol optredens in het Marokkaanse hoogste niveau. In de CAF Champions League mocht hij slechts één keer opdraven. 

Behalve voor Montpellier HSC, US Palermo en Wydad Casablanca kwam de 13-voudig international ook nog op huurbasis uit voor formaties als SC Bastia en Stade Reims. Bij #TeamMarokko lag El Kaoutari overhoop met de toenmalig leidsman Badou Zaki, die ex-bondscoach stoorde zich aan het volgens hem onprofessionele gedrag van de verdediger. Over het hoe en wat van die breuk verschillende lezingen. 

Photocredit: LCI
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
abdelhamid el kaoutari
wydad casablanca
botola pro
transfervrij
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
utrecht
schietpartij
malawi
afrika cup 2019
team marokko
slachtoffers
nieuw-zeeland
nieuwzeeland
oussama idrissi
italie
atlasleeuwen
casablanca
frmf
wk 2018
tanger
ajax
hervé renard
eredivisie
marrakech
mohammed vi
hakim ziyech
spanje
rabat
daesh