Transfer Talks: 'SSC Napoli komt met concreet miljoenenbod op Kiyine'

sport
0
10 jan 17:04
Er komt schot in de zaak, volgens de laatste berichtgeving is het openingsbod van SSC Napoli niet ver verwijderd van de transfersom die Chievo Verona verlangt voor haar contractspeler.
Volgens het doorgaans goed ingevoerde Calcio Napoli 24 heeft 'I Partenopei' een formeel bod gedaan op Jong Marokko-international Sofiane Kiyine. Al lange tijd zou de huidige nummer twee van de Serie A azen op de handtekening van het nog maar 21-jarige talent. Bij zijn huidige werkgever Chievo Verona kwam Kiyine tijdens dit nog lopende voetbaljaar tot 12 optredens in de Serie A, in de Coppa Italia stelde trainer Domenico Di Carlo zijn middenvelder tweemaal op. 

Het bod wat zou zijn gedaan bedraagt, volgens het hierboven genoemde medium, om en nabij de €2 miljoen. Dit terwijl men bij Verona een transfersom van €3 miljoen verlangt (bedrag inclusief eventueel uit te betalen bonussen). Door de Marokkaanse voetbalbond FRMF wordt Kiyine gebruikt bij de beloften van bondscoach Mark Wotte, voor dit vertegenwoordigende elftal telt hij één cap. In de heenfase van het vriendschappelijke tweeluik tegen de leeftijdsgenoten uit Algerije (red. 0-0 gelijkspel) bracht hij de gehele ontmoeting binnen de lijnen door. 

Photocredit: Sport24info.ma
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
sofiane kiyine
chievo verona
ssc napoli
serie a
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
utrecht
malawi
afrika cup 2019
team marokko
schietpartij
argentinië
nieuw-zeeland
aanslagen
lionel messi
jong marokko
atlasleeuwen
casablanca
frmf
wk 2018
tanger
ajax
hervé renard
eredivisie
marrakech
mohammed vi
hakim ziyech
spanje
rabat
daesh