DEAL DONE: Edjouma binnengehaald door Rode Ster Belgrado

sport
0
11 jan 16:07
Met een officieus debuut namens #TeamMarokko in de benen mag deze ijzersterke middenvelder zich opmaken voor een nieuw avontuur op de Europese velden.
Op huurbasis nam Rode Ster Belgrade Malcolm Edjouma over van FC Lorient. De 22-jarige verdedigende middenvelder kwam dit nog lopende seizoen drie keer in actie in de Ligue 2. Genoeg voor concrete belangstelling van de kant van de Marokkaanse voetbalbond FRMF. Als zoon van een Kameroenese vader en Marokkaanse moeder maakte hij zijn eerste opwachting in het lokale elftal wat onder leiding staat van Jamal Sellami. Tijdens een besloten oefenduel mochten hij en nog enkele andere B-internationals zich namens Hervé Renard meten met het lokale elftal. Dit elftal bestaande uit internationals uit de Botola Pro bleek toen met 2-1 te sterk voor het B-elftal van de Fransman.

Naar wat nu bekend is neemt Rode Ster Edjouma op huurbasis over van de Ligue 2-formatie. Wel is er een optie tot koop opgenomen in de huurovereenkomst, tot het einde van dit seizoen speelt hij in ieder geval voor de koploper in de Servische Super Liga. 

Photocredit: @RedStarFC (Twitter)
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
malcolm edjouma
team marokko
fc lorient
rode ster belgrado
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
iran
afrika cup
can 2019
donald trump
egypte
caf
teheran
cornelius haga lyceum
washington
om
atlasleeuwen
casablanca
frmf
tanger
marrakech
ajax
spanje
politie
eredivisie
mohammed vi
hervé renard
rabat
daesh
hakim ziyech