Moulay Bousselham: 12 soldaten gearresteerd voor het faciliteren van drugshandel

buitenland
1
11 jan 22:00
Twaalf soldaten werden gearresteerd voor het faciliteren van de export van ongeveer drie ton drugs van het strand Moulay Bousselham.
De betrokkenheid van 12 soldaten bij de handel in verschillende tonnen verdovende middelen langs de kust van Moulay Bousselham heeft geresulteerd in hun arrestatie en voorgeleiding voor het parket van Souk Larbaâ, meldt het dagblad Al Akhbar vandaag.

De soldaten zijn afgelopen zondag gearresteerd op het strand van Moulay Bousselham. Vlak daarvoor laadden drie drugshandelaren hun marihuana- en hasjproducten uit in de buurt van het bewakingscentrum van de soldaten.

Volgens het dagblad hebben onderzoeken van de gendarmerie aangetoond dat de drie smokkelaars die in Larache wonen, drie opeenvolgende operaties hebben uitgevoerd in een korte tijd. Ze vervoerden hun lading drugs naar een grote boot die voor de kust was verankerd.

Toen ze terugkeerden naar het strand van Moulay Bousselham werden ze verrast door gendarmes en vluchtten naar de stranden van Larache. Er volgde een achtervolging op zee totdat ze werden geneutraliseerd. Ze hadden tijdens hun operaties zo'n twee ton en 700 kilo drugs laten passeren.
© Redactie 2019
marokko
moulay bousselham
soldaten
drugshandel
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
iran
afrika cup
can 2019
donald trump
egypte
caf
teheran
cornelius haga lyceum
washington
om
atlasleeuwen
casablanca
frmf
tanger
marrakech
ajax
spanje
politie
eredivisie
mohammed vi
hervé renard
rabat
daesh
hakim ziyech